Planeerimismenetluses erinevate mõjude hindamise koolitusprogramm

Head planeerimisvaldkonna ametnikud ja spetsialistid!

Kutsume teie asutuse esindajaid planeerimismenetluses erinevate mõjude hindamise koolitusprogrammi, mille viib Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi tellimusel läbi Skepast & Puhkim OÜ.

Koolitusprogrammis on oodatud osalema:

  • Kohaliku omavalitsuse ametnikud ja töötajad, kes osalevad planeeringute ja/või KSH otsustusprotsessides – näiteks valdkonna juhid, ametnikud (nii planeerimise ja keskkonna valdkonnaga otseselt tegelevad kui ka nendesse valdkondlikku sisendit andvad).
  • Riigiasutuste ametiasutuste ja hallatavate asutuste ametnikud ja töötajad, kes osalevad planeeringute ja/või KSH otsustusprotsessides – näiteks planeerimismenetluses koostööd tegevad ja kooskõlastamisprotsessis osalevad isikud.

Ühest omavalitsusest ja riigiasutusest on oodatud kuni kaks esindajat. Koolitusgrupi maksimaalne suurus on 30 inimest.

Maht, toimumisajad ja -kohad

Koolitusprogramm koosneb kolmest eraldiseisvast koolituspäevast kogumahus 21 akadeemilist tundi (7 akadeemilist tundi koolituspäev). Tellitud on kolm koolitusgruppi.

Koolituste toimumisajad ja -kohad on järgmised:

Rakvere (riigimaja, Kreutzwaldi 5)Tartu (V Spa hotell, Riia 2)Pärnu (riigimaja, Akadeemia 2)
12. septembril15. oktoobril17. oktoobril
26. septembril29. oktoobril7. novembril
10. oktoobril12. novembril21. novembril

Koolituste kellaajad on igal toimumispäeval samad: 9:45–16:45.
NB! Tartus toimuvat koolitust salvestatakse!

Registreerimine

Koolitusele registreerumine toimub läbi riigitöötaja iseteenindusportaali (RTIP).
RTIP-i kasutajad peavad ennast registreerima süsteemis, klikkides allpool lingile „Ava koolituse info“.

Rakvere koolitusgrupp
Tartu koolitusgrupp
Pärnu koolitusgrupp

Need, kes portaali ei kasuta, saavad ennast registreerida avalikus vaates, otsides kesksete koolituste lehel üles õige koolituse ja vajutades nuppu „Registreerin“.
Kinnitus koolituskoha saamise või selle tagasilükkamise kohta saadetakse osaleja e-posti aadressile 3 tööpäeva jooksul peale registreerimistähtaja lõppu.

Registreerimise tähtaeg on Rakvere koolitusel 27.08 ja Tartu ning Pärnu koolitustel 13.09.2024.

Osalemine

Koolitusprogramm on tasuta tingimusel, et selles osaletakse täismahus.

Kui programmi ei läbita ettenähtud mahus, siis esitatakse registreerunud osaleja asutusele arve ühe osaleja koolituskoha kulude ulatuses 285 eurot (sh käibemaks) ning registreerunud osaleja asutusel (tööandjal) on kohustus arve tasuda. Osaleja kinnitab registreerimisel, et on osalemise tingimustest, sh katkestamise tasust teadlik.
Kui kohast loobumine toimub vähemalt 10 päeva enne koolituse algust, kulu ei kaasne, kuid asendaja mitteleidmisel väheneb tasuta kohtade arv. Kui peale registreerumist ja osalemise kinnituse saamist selgub, et registreerunul ei ole siiski võimalik koolitusel osaleda, palume sellest esimesel võimalusel teada anda koolituse korraldajale e-posti teel: diana.mall@agri.ee ja oma asutuse koolitusjuhile ning leida vajadusel (kui ootenimekirjas kedagi ei ole) osapoolte koostöös sihtrühma kuuluv asendaja.

Koolituse ärajäämine

Korraldajatel on õigus koolitusgrupp tühistada või õpe edasi lükata, kui soovijaid jääb ühe grupi kohta alla 75% planeeritud grupi suurusest.

Tühistamise või edasilükkamise teade saadetakse osalejatele hiljemalt 5 päeva enne koolituse planeeritud toimumist.

Meeldiva kohtumiseni koolitusel!

Lisainfo

Koolitusprogrammi elluviimist kaasrahastab Euroopa Liit.


Skip to content