Tartu planeerimiskonverents

5. novembril 2020 toimus VI Tartu Planeerimiskonverents, mis seekord kandis pealkirja „Planeerimisõigus ja ruum – 25 aastat planeerimisseadust, 100 aastat põhiseadust“ .  

Konverentsi peaesinejatena astusid kuulajate ette riigikohtunik Ivo Pilving, endine Saaremaa vallavanem Madis Kallas ja planeerija Pille Metspalu. Lisaks peaesinejatele oli konverentsi kavas kaheksa paralleelsessiooni linna- ja mereplaneerimisest tehniliste lahenduste ja keskkonnateemadeni. Konverentsi kava ja ettekannete slaidid on leitavad programmi alamlehelt.

Terve konverentsi salvestus on vaadeldav Worksup keskkonnas kas lingiga või kasutades Worksup avalehel koodi #PLANEERIMISKONVERENTS2020. Sessioonid üksikute videotena on üles laetud UTTV kodulehele. Samuti on kõik videod lingitud konverentsi kodulehele.

Konverentsi peakorraldajateks on Tartu Ülikool ja Eesti Planeerijate Ühing.

Kohtumiseni 2021. aastal järgmisel Tartu Planeerimiskonverentsil!