Ruumilise planeerimise roheline raamat – tegevuste arutelu Tartus 31.10.2018

Juba neljandat korda korraldavad Tartu Ülikool ja Eesti Planeerijate Ühing novembri alguses Tartus planeerimiskonverentsi. Konverentsist on kujunenud oodatud aruteluplatvorm ja kohtumispaik paljudele, kelle töö või tegevus on seotud ruumiotsustega.

Rahandusministeerium on koostamas ruumilise planeerimise rohelist raamatut. Nagu ka 2017. aastal, korraldame konverentsile eelneval päeval rohelise raamatu teemalise arutelu. Tutvustame ruumilise planeerimise rohelise raamatu koostamise käigus tehtud tegevusi ja kujunenud arusaamisi ning selgitame koostamise edasist protsessi.

Olete oodatud kolmapäeval, 31.10.2018 kl 11-15 Rahandusministeeriumi Tartu talituse (Riia tn 15) neljanda korruse saalis. Palun registreerige oma osalemine siin: registreerimine. Täpsem info Tuuli Veersalu (tuuli.veersalu@fin.ee)